Måndag, pw och lite babbel

Måndag, pw och lite babbel

Gokväll min vän!!

Efter en super trevlig helg med födelsedag och besök från Göteborg så var det en trött Ewa som kom till jobbet i morse 🙂

men det flöt på bra ändå trots trötthet och efter en god lunch  som bestod av blomkålsris och ajvarkyckling så svidade jag om och gick ut på en pw, den första på ett tag eftersom jag gjorde mig illa i ryggen förra söndagen.

Det gick bra men inte så fort.

Kvällsmat blev 3 stekta ägg och 30 gram smör så nu klarar jag mig tills i morgon 🙂 Nu ska jag landa i soffan med ett glas citronvatten och min virkning

Hoppas Du haft en fin måndag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg