Lite hur jag tänker….

Lite hur jag tänker….

I går så gjorde jag en så kallad nystart efter min semester i Spanien, nu är det dags med hälsosam mat och träning igen

Jag har tänkt lite hur ska ska få det att fungera och tänker ha veckoutmaningar till mig själv, som jag då lägger upp här varje fredag och även hur viktminskningen gått, jag har också laddat ner en app för att registrera maten

Så på fredag alltså startar jag med mina veckoutmaningar

Sedan är det viktigt att ha delmål och mål. Ett mål som jag har är att göra en navelpeircing…

tycker det är grymt snygg men då vill jag har lite plattare mage, så det är bra att sätta igång mot det målet

Jag har ganska så många mål men just det här är ett av dem

Put in work. Its time to get after your goals! No more complacency, no more excuses. Stop talking about it and be about it

Ha en fantastisk tisag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg