Lchf vs fitnesskost

Lchf vs fitnesskost

Min första vecka i mittlivsomsund 2.0 gick inget vidare…det resulterade i + 7 hg, vilket inte riktigt var meningen att jag skulle ha plus på vågen efter en vecka

men som en kär vän sa till mig så kanske jag inte ska hoppa så mycket mellan olika kostprogram. Jag har i över 1 års tid ätit den vanliga kosten, fitnesskosten så att säga och det har fungerat bra så länge jag håller mig till kostschemat som jag fick av min PT… går jag utanför det så överäter jag.

Min lättare adhd gör att jag hoppar på allt som går i princip, testar & testar och fullföljer nästan aldrig något…tröttnar så att säga, väldigt jobbigt att ha denna hjärna som går för högtryck

Så min fråga till mig själv blir:

Är det den vanliga/fitness kosten jag ska hålla mig till?

Kan tillägga att jag gillar både och…

Världsproblem igen…ät bara och må bra

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg