Laddar för gymmet

Laddar för gymmet

God Morgon fina du!! 

I dag gick jag upp tidigt för att vara på gymmet vid 11.00, det gäller att förbereda sig. kaffe, kaffe och åter kaffe 🙂 Nu kommer jag köra mycket träning, strikt kost i 2 veckor till att börja med för att det ska hända något.

Jag har vilat (kan man säga) från viktminskning nu i en månads tid, jag har visseligen tränat (dock inte lika hårt) och ätit mina matlådor men också ätit sådant som jag inte ska äta, vilket då resulterar i ett litet plus på vågen men nu ska jag rätta till det.’ Tillbaka till ordningen

Dags för gröt

Vad gör Du denna söndag?

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg