Laddar för en intervall runda

Hejsan fina Du!!

I dag ska jag jobba 12,00 – 16,00 så därför blev det extra lång tid med mitt kaffe och laptopen nu på morgonen. Jag laddar just nu med fettkaffe och ska snart ge mig ut på en intervall runda. Du ska veta att jag får hela tiden jobba med mig själv för att ta mig ut…..energin är som bortblåst.

Hur får jag energin tillbaka till träning? 

img_2657

Från det ena till det andra…..vad jag längtar efter att få köpa ett nytt köksbord…..är så trött på detta mörka. Efter nyår ska jag börja kolla runt och se vad som finns.

Ha en fantastisk tisdag

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

  • ja du de är mycket man behöver ladda sig med. Men i går kom jag ut på en runda.Släpa runt min tunga kropp i skogen, Men de var endå skönt. Jag tycker du är en fajter som får till de du företar dej. Bra jobbat, Ha en bra tisdag. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg