Keto utan ägg

Keto utan ägg

 

Jag har bestämt mig för att testa keto utan ägg i alla fall ett par veckor, jag är inte allergisk men har en överkänsligthet mot äggvitan och nu de senaste två veckorna har det blivit mycket ägg för det är ju så gott men mitt eksem mår inte bra, så jag måste testa om det beror på äggen.

Min tanke är att skippa frukost och äta lunch och middag helt enkelt köra 16:8 fastan

Ha nu en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg