Kaffe, pw och fettkaffe

Kaffe, pw och fettkaffe så har min torsdags morgon sett ut so far.

Känner att jag är på G igen efter en helg i Göteborg med mycket gosaker,  inte bara helgen föresten…jag har haft en svacka länge nu även om jag har försökt äta sunt och träna så har vissa dagar inte energin infunnits sig, men nu så hoppas jag denna svacka är över.

IMG_0260

Från min pw idag…

IMG_0265

Sitter nu med mitt fettkaffe och bloggar….en lugn stund innan jag ska in i duschen, besöka min föräldrar, handla för helgen och ikväll 3 st skolavslutningar.

Ha en fin torsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg