Jag hade fel……

IMG_0697

I morse så åt jag fitnessgröt a la keto och la upp en bild på instagram, där skrev jag att jag nog inte behövde äta mer idag för jag blev så mätt men….. jag hade fel 🙂

IMG_0698

Nu blev det kycklingfärs med lök och champinjoner som jag stekt i massor med smör 🙂

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Recept på gröten?! ?

  • 1 msk kokosolja, 1 dl kokosgrädde, 1 msk kokosmjöl och 2 ägg. Lägg allt i en kastrull och rör om på medelvärme. Inom några minuter är den färdigt… Jag tog kanel och 15 gram smör uppepå gröten ? supergott och mättande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg