Jag fixade ännu en bra dag igår….

Jag fixade ännu en bra dag igår….
Både när det gäller maten och det här med att försöka må bra , jag har en längre tid (som du vet) känt att allt är jobbigt, det finns inte så mycket tid för mig, det jag vill göra och att jag stressar mig igenom livet just nu, ingen glädje i något men… 

Känns som det vänder nu äntligen och jag kan känna glädje i det jag gör 🙂 , Trots detta mående så har jag promenerat, skött maten till 80% men jag har inte innerst inne känt någon glädje.

Nog om detta…

När det gäller kosten så ändrade jag lite i måndags dvs. jag äter nu max 20 gram kolhydrater per dag, tror det kommer att fungera bra för mig.

Jag skriver in allt i min kostdagbok sedan den 6 mars då jag hade en *nystart* och även registrerar maten i Lifesum så jag vet hur många kollisar jag äter.

Dags att besikta bilen, sen jobbet.

Ha en fantastisk lillördag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg