I am back

I am back

Hejsan fina du!

Det var ett litet tag sedan jag skrev på bloggen, ibland när man (jag) har mycket så är det lättare att lägga upp en bild på instagram eller instastories…..

Just nu så tycker jag det är väldigt roligt med insta stories så häng gärna med där. Har du instagram? Skriv ditt kontonamn i kommentarerna så följer jag dig där. Mitt konto på instagram är mittlivsomsund

Jag har kommit igång med träningen igen vilket är jätteroligt men viktminskningen går så där men bara att kriga på, kanske är en bra siffra på 3 veckor …minus 1,6kg men jag har ändå cirka 5 kg plus kvar att ta bort …….Sakta men säkert

Jag gjorde i ordning mina naglar igår och tog mattsvart som sist men kortade ner naglarna rejält……supernöjd!!

Åkte till gymmet i går kväll för att köra cardio och det fick blir gåbandet en timme och kvällen slutade med ganska så många steg, Jag är nöjd

 

Ha en fantastisk torsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg