Hur gick det?

Hur gick det?

Mitt första dygn med mina mål för juli/aug gick över förväntan bra men så är det alltid första dagen då jag bestämmer mig för något, man är peppad till max 🙂

Vågen säger minus 2,1 kg som visseligen är mycket vätska men ändå….härligt att se resultat direkt och nöjd med intervallturen är jag. Mitt mål med maten igår var att komma så nära noll kolhydrater som möjligt men det blev inte riktigt så… 8 gram kolhydrater kom jag upp till.

236343-The-Best-Project-You-ll-Ever-Work-On-Is-You

Hörs senare…..

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg