Härlig fredag

Härlig fredag

och pappa dag dvs att jag alltid äter lunch med min pappa så det målet får blir mitt fria mål på veckan + att jag ska ha ett fritt frukostmål och vad jag menar med det är att få slippa gröten en enda morgon och jag fixade till riskakor med ägg

Så gott!!

Nu blir det tandläkaren och sedan lunch med pappa och i eftermiddag ska jag fixa mina naglar, fika på stan med min dotter och sedan väntar gymmet för ben träning

Uppdatering 18.20 Det blev inget gym

Sedan i måndags har jag varit strikt och tränat en hel del för att vara mig och hur har det gått då?

Vikten säger – 0,9 kg och nu hoppas jag på goda resultat till nästa fredag

Ha en fantastisk fredag

Put in work. Its time to get after your goals! No more complacency, no more excuses. Stop talking about it and be about it!

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg