Gymmet och lillördag

Ännu en dag på gymmet och  folktomt …så underbart.

Idag körde jag Rygg/biceps/axlar + 20 min intervall.

20151104_131259

I morgon tänkte jag vila från gymmet och ta en pw, men jag måste säga så kul det är nu när jag har ett bra träningsprogram att gå efter och ännu bättre blir det när jag lärt mig alla övningarna. Nu får jag titt som tätt googla övningarna 🙂

Har i eftermiddag frostat av frysen och kastat massor bröd/mat/svamp som legat länge där och inte såg så fräsch ut. Nu är det fint och iordning.

Skulle dock behöva ta alla skåp i  köket och röja/kasta en hel del men det får bli en annan dag.

Räkor, ägg och majjo till kvälls mål och idag är det lillördag så då passar det bra med ett glas vin.

Ha det gott

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg