Gör om och gör rätt

Gör om och gör rätt

För 3  veckor sedan den 7 april skrev jag  ett inlägg om att dieten är igång och att jag ska följa ett schema i 12 veckor (jag har plockat bort inlägget) för allt som kunde gå fel gick fel, jag åt för mycket mat och tränade nästan ingenting alltså tvärtom vad jag hade tänkt mig, då den 7 april hade jag 2,8 kg + på vågen, igår den 27 april hade pluset ökat till 3,6 kg

Nu har jag ihop med en av mina döttrar peppat upp mig så jag startar om och kommer varje fredag lägga upp mina resultat här på bloggen, kan vara bra att rapportera, jag har vägt och mätt mig så nu är det bara att kämpa på och jag fick ett toppen resultat i morse efter ett dygn med strikt lchf minus 1,1 kg

Tänk att man får sådana svackor ibland, jag som var igång med träning och bra kost och hade tappat 9 kg och så gör jag så här mot mig själv men som inlägget heter Gör om och gör rätt

I det stora hela är mitt mål att tajta till kroppen, tappa några kilon till och samtidigt få lite muskler

Så idag blir det gymmet men först min favvo frukost som består av bacon och stekt ägg

Ha en fantastisk tisdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg