God Morgon måndag

God Morgon måndag

Startar denna morgon precis på samma sätt som alla andra mornar …

IMG_0769y

med svart kaffe

I dag är min tanke att jag ska köra fakir för några dagar, alltså så nära noll kolhydrater som det bara går för att få bort detta sug jag har haft en längre tid.  Fakir gör mig lite ohungrig och sug efter att äta hela tiden försvinner 🙂 

Så med till jobbet är fettkaffe och ketobollar 

Ha en fantastisk måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg