God Morgon Lördag

God Morgon Lördag eller rättare sagt God Middag 🙂

Jag tog en välbehövlig sovmorgon till till halv 10, så skönt. 2 koppar kaffe och sedan är jag på G. Började städa av lite i köket, torkade fönsterbrädan, fläkten och diskade lite prylar som var fulla av damm.

Kände att det började kurra i magen …..

img_1635

Fettkaffe, ägg och majonnäs fick det bli denna lördag och jag önskar dig en fantastisk sådan

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg