God Morgon fredag

God Morgon fredag

Fredag igen och jag har varit hemma från jobbet hela veckan, jag har haft värk i hela kroppen och även huvudvärk men nu idag så känns det ganska bra om det inte vore för mina höfter men jag har bestämt mig för att ringa vårdcentralen.

I och med att jag varit från jobbet så har jag inte tränat och det här med att sköta kosten när man (jag) går hemma gick inte så bra så nu måste jag skärpa till mig om jag ska nå mina mål, och ska jag vara helt ärlig så har det varit lite si och så med kosten sen i mitten av december så nu är det dags att ta tag i det igen.

Jag skrev i mitt förra inlägg att även om man är sjuk och inte kan träna så kan man sköta kosten….pyttsan!!

Nog om det…

Jag har beställt en ny träningsdagbok från Smartplanering då den jag nu har trivs jag inte med. Nu tog jag en bok med en kostsida också så jag kan skriva in vad jag äter under en dag så nu hoppas jag att det blir bra.

 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg