Fullt upp och peppning

God Kväll!

Jag har haft precis fullt upp denna vecka, jobbat över, städat, bakat, haft partyLite party och idag har jag varit med mamma in till Linköping och ögonkliniken där hon skulle operera ena öga pga grå starr och då är veckan inte slut än. I morgon ska ett barnbarn sova över och på lördag är det 50 års fest. Sen ska jag vila……jag menar återuppta träningen igen 🙂

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag kom av mig i kickstart och i träning men fick så peppande ord från en FB vän, så i dag känner jag att det är bara att köra på, det blir lite galet ibland men så är livet 🙂

Så här skrev hon till mig:

Hejhej!
Kämpa på Ewa!!
Jag tror att hemligheten är att du får aldrig känna att det finns en start och ett stopp…… som tex då man tar en fuskhelg och kallar det för stopp…och att man måste börja om på måndag igen. Det blir ganska jobbigt att bör
ja om VARJE måndag = 52 måndagar på ett år = ger inte nån direkt kick.
Du har redan börjat, sist du körde rivstarten – den pågår än. Och just nu har du kört i diket efter några tuffa hinder på vägen – men självklart ger du inte upp flr det! Du måste själv ta dej upp från diket och fortsätta färden mot mål! Smiley smile
Om du ska köra till stockholm från kiruna…och du kör i diket i umeå – då försöker du väl ända få upp bilen ur diket, laga det som gick sönder – och försätter färden! Du sitter inte kcar i diket
Det är när vi bosätter oss i diket som vi börjar tröstäta, slutar röra på sig osv.
Upp ur diket redan nu, det löns inte vänta till imorgon – eftersom färden pågår redan så förbrukar du restid hela tiden! Ta vara på den tiden! Det finns hinder och det du hela tiden under livets gång ska lära dej – är att överbemästra alla hindren! Ibland kan du tillåme ta en fusk helg – men då “börjar du inte om” på måndagen – utan du fortsätter livets resa!
Du har ingen stopptid nu ….du förlänger din totala restid – så ta tag i det NU ikväll: ta en powerwalk och gör matlådor för några dagar framåt! Från och med nu är du uppe ur diket – använd tiden rätt.

Klok tjej och hon fick mig verkligen att tänka efter, det är en resa hela tiden,inte start eller stopp utan må bra, ha ett sunt och i mitt fall ett friskare liv.

Nu har jag suttit här en timme vid köksbordet och planerat in veckan fram till nästa fredag när det gäller bra mat och träning. Samtidigt då som jag njuter av ett glas vitt vin.

DSC_0419

Ha en fin torsdag 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg