Fullt upp…

Fullt upp…

Hejsan fina du!!

Var ska jag börja?….fullt upp med förberedelser inför julafton och 18 gäster, plus jobb och så hjälpa pappa. Så lite stressad är jag allt och det visar sig på vågen…..det händer ingenting, och då blir jag stressad av det.

En ond cirkel!!

Snart lugnar det ner sig och jag kan fokusera på mig närmare bestämt annandag jul…då är alla måsten över och det blir lite lugnare igen. Träningen ska återinföras i mitt liv och det redan på söndag och jag ska planera i minsta detalj vad jag ska äta.

veckoplan-mall-1

Planering, panering och åter planering är A och O för att lyckas.

I dag är det 61 dagar kvar tills jag ska ha nått mitt viktmål och den stora klädshoppingen sätter in 🙂 men hur ska jag hinna nå målet med den snigelfart jag har nu? 

Det löser sig…en dag i taget

Ha en fin onsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg