Fredag, viktökning och enkel ketopannkaka

Fredag, viktökning och enkel ketopannkaka

God Förmiddag fina du!!

Som jag alltid brukar skriva på fredagar….nu är det fredag igen och det bara rusar fram, känns som det bara är måndag – fredag. Hur som…snart 2 veckor med lchf och det pendlar verkligen med vikten måste jag säga, förra fredagen var det ned 1.3 kg och denna fredag är det upp 0,5 kg……..

Så vad har jag gjort denna vecka som gjort att jag gått upp lite i vikt istället för ner? Jag har drukit vin….kan bero på det

Tror att jag ska lägga till lite mer grönsaker då jag kommer ihåg från förrut att jag tappar vikt bättre om jag lägger till lite kolhydrater.

Nog om det!!

Till frukost idag blev det enkel ketopannkaka med blåbär och en klick jordnötssmör

Idag ska till min pappa och laga mat, han hade fläskkarré i frysen och en kartong med sparris så det ska vi fixa till plus att vi ska ha blomkålsmos till det.

Efter att jag varit hos pappa blir det långpromenad och jaga pokémon, sen blir det väldigt lugnt då vi inte ska till stugan idag. Jag ska nämligen fylla i min överläpp med fillers i morgon, brukar göra det 1 gång i halvåret.

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg