Fredag – vecka 2 (nystart)

Fredag – vecka 2 (nystart)

Shit happend!

Plus 0,9 kg på vågen, där fick jag för att jag var så lycklig förra fredagen när jag hade tappat 2,6 kilo första veckan.  Träningen har dock varit bra denna vecka med 4 styrkepass, en promenad och ett kortare intervall pass

Första veckan reggade jag all mat i Lifesum appen men vecka två gjorde jag inte det så jag får väl ta mig i kragen och använda appen vecka tre.

Vecka 1: – 2,6 kg

Vecka 2: + 0,9 kg  ( totalt – 1,7 kg )

Bara att kriga vidare

Ha en fantastisk helg

 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg