Fredag – vecka 1 (nystart)

Fredag – vecka 1 (nystart)

God Morgon!

Fem dagar har gått sedan min nystart och jag har valt att inte mäta mig idag utan tar första mätningen nästa fredag men vikten då?

Jag skrev i mitt förra inlägg att jag hade 3,6 kilo plus av de 9 kilo som jag kämpat mig ner och av dessa 3,6 kg har jag nu tappat  2,6 kg, så jag har jobbat bra med maten, strikt lchf och 3 mål/dag

Tisdag, onsdag och torsdag har jag tränat både styrka och cardio

Det blev en bra första vecka men nu kommer helgen som kan bli tuff men jag ska göra mitt bästa för att sköta maten men lite vin kommer det att bli men även någon långpromenad i Grännaskogen då vi tillbringar helgen i sommarstugan

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg