Förkyld igen och äggfrukost

Förkyld igen och äggfrukost

Tror du inte att jag åkte på en förkylning i fredags kväll och idag mår jag skit,men i med en ipren och iväg till jobbet…det är ju så att på mitt jobb är många förkylda både personal och boende, så det går bara runt.

Gjorde en rolig grej i morse, satte ett bomullsband runt magen för att se hur jag krymper och bandet kanar ner 🙂

IMG_0395

 Jag är så trött på min fläskiga mage  och tänkte mig att bandet skulle ner till naveln 🙂 det verkar inte som jag kan träna på ett tag pga alla sjukdomar som jag får så jag får hålla mig till att sköta maten så länge.

Startade denna måndag med 2 stekta ägg, smör och ost

IMG_0400

Ha en fin mådag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg