Fixar med bloggen

Fixar med bloggen

I dag städar jag lite i min blogg då jag tycker den börjar bli lite *skräpig* Det jag inte gillar med bloggar är att det finns kanske 25 stycken kategorier och nu har jag lite för många och måste ändra detta……jag kommer att stanna vid 6 stycken kategorier.

Det räcker tycker jag, naturligtvis tycker vi olika och en del kanske behöver fler men jag tycker det ser snyggt ut med bara några få.

Städa, städa…..

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg