Fettkaffe, planering och humör på topp

Startar denna torsdag med en fettkaffe och planering för helgen som kommer att tillbringas i sommarstugan men först en midsommarlunch med mina föräldrar.

IMG_0440

Jag ska också idag sätta upp träning/viktmål för juli och augusti, Du vet ju att jag hatta hit och dit hela våren utan resultat och det är dags att ändra på det nu……jag är nämligen på mycket bättre humör nu då jag vet att det är jobb på gång fr.o.m. augusti, fick meddelande om det igår och mitt humör åkte upp i topp. Jag trivs verkligen inte med att *bara* gå hemma.

Ha en fin torsdag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • men vad kul för dej med jobbet. Jag med ska försöka ta tag i mitt mående. Har ju fått så ont i en fot. De kommer troligen från ryggen. Men de viktiga för mej är att få till maten,Sitter just nu med kaffe för att starta upp dagen. Ni verkar ha de gott i ert “lilla paradis “

  • Ja, det ska bli kul att få börja arbeta igen….Säg till om du vill ha hjälp med att komma igång med sund mat //Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg