Fakir, pw och date

Min tredje dag med fakir kost och jag startar den med ägg, majonnäs och kryddor.

IMG_1124

och laddar för en pw i Vadstena med min fina vän Lena-Karin, som jag också kallar min pt 🙂 Finns ingen som kan peppa som hon och så förstående nu när jag under våren/sommar sabbat hela höstens kämpande med viktminskning och träning.

Vi får se på fredag hur det gått viktmässigt och då ska jag även lösa gymkort. Nya gymmet öppnar snart och det ska bli kul att få börja träna styrka igen.

Hur går det för dig efter sommaren och kanske fusk? Tillbaka i sunda vanor?

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg