Enkel frukost & lunch

Enkelt, enkelt, jag älskar enkel mat och också när det går snabbt att fixa iordning. 

Dagen frukost och lunch ser du på bilderna nedan 🙂

20160628_084119

Brieost med bregott

20160628_124536

Äggröra med kalkonpastrami, och några mini tomater.

Snart väntar en längre pw men först måste jag bli klar i tvättstugan.

Följ mig gärna på instagram @mittlivsomsund

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

  • Åh, jag som var hungrig redan! 😉 Nu MÅSTE jag verkligen äta något!!

    Du har förresten inte testat lite härliga aloe vera produkter från forever living? 🙂 JAg tänkte du som har ett intresse för hälsan! Vi har bland annat en aloe vera gel man dricker lite av varje dag som innehåller hela 96% ren aloe vera! Den har räddat min IBS mage kan jag säga. 🙂 Utöver det har vi hudvård, hårvård, smink och tillskott. Allt baserat på aloe vera. 🙂
    http://www.foreverliving.se

    Om du skulle vara intresserad eller vill veta mer så kontakta mig! 😀 sandra_bergman91@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg