En högre växel…

En högre växel…

Ja, det är vad jag måste göra när det gäller kost och träning……Just nu är det motigt och jag känner mig som om jag hade tappat all motivation till en tajtare kropp men….

Det är bara att kriga på så igår blev det en morgon promenad på 45 minuter , sedan hem för grötfrukost och efter det gymmet för att träna armar….fixade även matlådorna på eftermiddagen för veckan eller åtminstone för 4 dagar

Idag ska jag starta dagen på nästan samma sätt med en promenad i Bondebacka, tror att banan där är ca: 2,8 km så det får bli 2 varv men idag ska jag äta frukost först och det får bli ägg och riskakor och efter lunch blir det gymmet för ryggträning

Så gott med riskkakor och ägg en bra kombo

 

Lite tankar så här en tisdags morgon

Ha en fantastisk dag

Put in work. Its time to get after your goals! No more complacency, no more excuses. Stop talking about it and be about it

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg