Det var väl sjutton….

Det var väl sjutton vad segt det var att komma igång med att tappa de där plus kilona som jag har efter min operation….början av veckan går bra men sen kommer jag av mig och äter för mycket dock fortfarande lchf men med ganska många mellanmål. Jag är inte heller på topp när det gäller humöret, det har varit lite för mycket ett tag nu men bara gilla läget och gå vidare.

I går kom min nya bok *hormonsmart mat & effektiv träning* och jag ska läsa så mycket som möjligt denna helg för att få ny inspiration.

IMG_20160506_163013

Så jag startar denna lördag med en fettkaffe och när den är slut så på med träningskläder och ut på en pw.

20160507_101631

35 gram smör och 2 dl kaffe…mixas och blir så gott så.

20160506_213956

Har mitt barnbarn Hugo här så han får hänga med på pw och även min man 🙂

Hur tar Ni Er ur en svacka?

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg