Det händer ingenting…..

Det händer ingenting…..

På vågen….bara minus 0,2 kg än så länge……

Jag har snart ätit enligt lchf/keto i en vecka och det händer inte mycket men jag tror jag vet vart problemet ligger…..Jag äter fortfarande för mycket dvs för stora portioner, fast nu är det “bara” onsdag så det kan ju hända lite till fredag då jag ska väga mig igen…..kontroll vägde mig idag bara för att jag kände att ingenting har hänt

Det tråkiga är att jag kommit av mig lite under året som jag ätit vanlig kost och då menar jag vad jag ska äta blir mycket samma, samma nu….det som är ännu tråkigare är att jag faktiskt är utbildad kostrådgivare inom lchf så det är väl bara att läsa på och kämpa vidare, sen får man ju inte ge upp …det kan även ta en tag för kroppen att ställa om sig

Det var hösten 2012 som jag utbidade mig för Anna Hallén

Frukost idag blev 2 kokta ägg och majonnäs

Nu efter dusch och frukost ska jag till affären och handla hem mat för några dagar

Ha en fantastisk onsdag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Körde du inte light…. typ….
    Har sett att du ’hoppar runt lite mellan olika’ kanske inte så bra om man vill ner i vikt?
    Sen tyckerjag nog att du ser smal o fin ut på bilder. Kroppen kanske är nöjd?

  • Jo, det beror ju på vad man menar med light och du har helt rättatt jag hoppat runt 🙂 Har lite svårt att bestämma vilken kost som passar bäst….tänker även mycket på mitt eksem som blir bättre av lchf. När det gälle lchf så fick jag lite inspiration när jag var på Martina Johanssons bokläpp i Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg