Dags igen….

Dags igen….

Att återgå till det sund livet. Det har blivit lite för mycket av det goda och lite för lite träning. Vågen säger 1,6 kg plus idag, mycket vätska antar jag så idag förbereder jag mitt sunda liv igen med att göra matlådor och i morgonbitti blir det gymmet igen

Jag har 2 stycken mål med 2018 och det ena är att få magrutor 🙂 men då måste jag först få bort fettet på magen, vilket inte fungerar så bra om jag går upp i vikt.

Det andra är att kunna ha linne i sommar, jag tror jag har Motalas fulaste armar…så jag har lite att jobba med.

Har Du satt något mål?

 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg