Dags att städa i bloggen

Dags att städa i bloggen

God Morgon fina du!!

I dag vaknade jag med ond hals och känner mig febrig så jag ställde in min morgonpromenad och även sjukskrev mig…..inte kul men många runt omkring mig är förkylda med halsont. Nu håller jag tummarna för att det inte blir värre än så här därav valde jag att vila nu annars går ju livet i 190.

Då jag ändå är hemma och går runt i mysdress så ska jag passa på att städa i bloggen, dvs att när jag går in på en kategori som ex: Näring av värde så finns det inlägg där som inte hör till kategorien…..sådant kan jag hålla på med idag, en lagom aktivitet.

Det jag skulle behöva göra är att byta ut min profilbid på bloggen, den som är där nu är 2 år gammal. Funderar starkt på att anlita en proffs fotograf men frågan är vem?  Sedan drar jag mig lite för det……för att vara bekväm framför kameran är jag inte.

Nu blir det en stor kopp te och soffläge en stund

Ha en fin torsdag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg