I dag tog jag i….

I dag tog jag i med trĂ€ningen 🙂

Startade dagen med en fettkaffe och en pw pÄ 6,5 km, nÀr jag kom hem sÄ relaxade jag med en celsius i en halv timme och körde sedan ett 30 minuters helkroppsprogram, efter det var jag totalt slut och genomsvett. Tog ett tag innan jag hÀmtade mig, har ingen som helst kondis kvar av det som jag byggde upp i höstas men hoppas att det snart Àr tillbaka.

13315778_1076066319133205_7796913947532433951_n

Nu under sommarmĂ„naderna kommer jag att trĂ€na efter Kayla Itsines trĂ€ningsprogram i vĂ€ntan pĂ„ att nya gymmet ska öppna i slutet av augusti 🙂

Ha en fin mÄndags kvÀll

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

VĂ€lkommen

Hej,

mitt namn Àr Ewa och det hÀr Àr min lilla hörna pÄ nÀtet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. HÀr kan Du lÀsa om mina kostvanor, min trÀning och min vardag. Följ med pÄ vÀgen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera pÄ bloggen via epost

 Àkta blogg