Då är det dags….

Då är det dags igen för mig att efter nästan 3 månader av stillasittande köra en sund, strikt period av lchf och massor av härlig träning.

20160303_103919

Det blir en långpromenad i eftermiddag och lite hemmaträning för jag startar denna dag med ett återbesök på ögonkliniken 07,45 och när jag är klar där har jag en tid på hudkliniken 10,30. Lika bra att ta allt på en gång. Fettkaffe är med i termosmuggen.

Jag har vägt mig och skrivit ner mina mått i en bok.  Mitt första delmål är att gå ner mina pluskilon som jag dragit på mig under denna period och att komma igång med träningen. När det gäller maten kommer jag att köra 2:5 dvs att jag 2 dagar i veckan exempelvis måndag, torsdag nollar kolhydraterna (fakir) och 5 dagar kör strikt lchf/keto.

När det gäller träning så blir det till att börja med mycket promenader för att få igång min vänster fot som jag opererade den 12 februari och när det fungerar bra blir det jogging.

Återkommer ikväll med siffror och hur jag ätit under dagen.

Ha en fin måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg