Då startar jag mittlivsomsund 2.0

Då startar jag mittlivsomsund 2.0

8 kg ska bort minst och massor med träning ska det bli, jag ska damma av mitt träningsprogram som jag startade med förra hösten den 28 aug och när det gäller kosten så blir det keto kost men med det kostprogram jag hade förra hösten gick jag ner 8,4 kg på 16 veckor och tränade 4-5 dagar i veckan, både styrka och promenader men…jag blev inte riktigt färdig där och hade 3 kg kvar att gå ner och nu har jag 5 kg plus sedan i Mars så det är bara att sätta igång

När det gäller den så kallade vanliga kosten så överäter jag ganska så mycket om jag inte till punkt och pricka följer ett kostschema…..och det känns just nu lite jobbigt för det är just det som fått mig att gå upp i vikt eftersom jag slutade med kostprogrammet

Jag har visst anmält mig till broloppet den 22 september här i Motala som är 5 km ( finns även 1 mil) och inte börjat med jogging än…hur ska det gå? Jag får se det som ett träningspass och köra intervaller…allt blir bra till slut men just nu känner jag mig tung och pluffsig.

Jag kommer ( som förra gången ) dela med mig av vikt & cm minskning

Som det här som är från slutet av november förra året

Nu kan jag undra varför gör man så mot sig själv? Men bara påt igen ingen mening med att älta varför?

Varje fredag kommer jag att lägga upp inlägg om hur det går i mina vikt och träningsmål

Ha en fantastisk torsdag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Ewa, ska bli kul följa vidare på din resa, du är inte ensam om att hamna i ett läge där kostprogrammet inte är kul längre, men vanliga maten funkar inte. Lätt det blir för mycket av allt det goda och man blir lite låg och ledsen och det går också ut över träningen. Kom ihåg att alla dagar, till och med alla tidpunkter på dagen är ett bra tillfälle att göra nåt bra igen. Det måste inte vara en måndag, det måste inte vara en ny månad osv. Rätt upp och ner, här och nu, så inser vi att vi vill vara rädda om oss själva och må så mycket bättre i livet är det eviga “fram och tillbaka”. Kram Tinna

  • Så mycket kloka ord och så sant!! Nu ska jag ur träsket som jjag någonstans i somras hamnade i. Tack Tinna <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg