Att unna sig…

Att unna sig… lyx i vardagen är något jag älskar och då pratar jag inte om mat 🙂 utan mysiga saker när man dietar och naturligvis annars också 🙂

Här kommer några exempel på vad jag gör …

Jag tänder massa värmeljus och kryper upp i soffan, tar fram mitt stickning och bara sitter där och njuter, dricker Loka och ingefärste i mängder och även vatten,  köpte en snygg vattenflaska för att det skulle bli ännu mer lyx i vardagen.

Ofta efter jobb och lunch så sätter jag mig i soffan ca: 20 min och bara är….. tar en paus från allt innan en aktivitet som typ städning eller träning (nu har jag kommit av mig i träningen men hoppas snart vara i fas igen)  

Hemmaspa…finns det något härligare? Jag gör det oftast på morgonen innan jobbet, älskar tidiga mornar, tar ett bad med mycket skum och ett par droppar parfym, målar naglarna osv..

Jag unnar mig ett glas vin

Jag unnar mig bloggtid…..både att läsa andras och fixa med min egen blogg

tulips-320151_960_720

Tulpaner……denna tiden på året unnar jag mig tulpaner  varje fredag….är de i vackra så säg 🙂

Jag har säkert missat en del som jag inte kommer på nu, tipsa mig gärna om din vardagslyx

Ha en fin tisdag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg