Är det inte typiskt….

Är det inte typiskt….

Det var just denna vecka som jag tänkte att jag skulle öka träningen och följa mitt kostschema slaviskt igen efter ca: 1 ½ månad då jag ätit lite mer och vilat litegrann från träningen. Vad händer då?

Vaknade igår med ont i kropp & huvud + halsen, så istället för cardio så blev det att ringa jobbet och sjukanmäla sig sen krypa ner i sängen igen.

Men….. även om jag inte mår så bra och kan träna så kan jag sköta kosten.

Startade denna tisdag med gröt

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg