Abborrgränd 1/912

Abborrgränd 1/912

Då har vi gjort vår första gata i vårt projekt nämligen Abborrgränd, Här nedan kommer ett gäng bilder från promenaden som tog nästan 2 timmar fram och tillbaka

Då börjar vi!!

Så kan det se ut när jag fotograferar blommor

Då var vi framme….nu ska vi hem igen och då gick vi genom fina Varamon

Dåså på fredag kommer gata nummer 2 och faktiskt några fler för det är ju så här att när vi ska gå till en viss gata så går vi på flera andra gator innan vi kommer till målet så att säga…..så lika bra att fota den gatuskylten då för annars så kommer detta projekt ta 10 år….

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg