912 projektet får vila

912 projektet får vila

Är det inte typiskt så säg?…

Johanna skadade sin rygg och måste ta det lugnt …så för ett litet tag ligger  projekt 912  nere ett par veckor…Ni vet alla Motalas gator som vi ska gå på…. och även jag känner att jag måste stärka upp min rygg med styrketräning…känner mig svag i ryggslutet men ger Johanna och jag upp? Nej det gör vi inte om det så ska ta 700 år 🙂

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg