169 vs 167

169 vs 167

Då pratar jag om centrimetrar……jag har krympt 2 cm…vart har de tagit vägen?

Sist jag var på lasarettet när det skulle kolla om jag hade benskörhet ( vilket jag inte hade ) så vägde och mätte de mig och jag var bara 167 cm?

Snacka om jag blev snopen…jag har krymt!

Nu till något helt annat..

Den 2 maj skrev jag om en utmaning att skriva något varje dag maj ut och då tänkte jag att skriva en inlägg på bloggen varje dag i 31 dagar…det ska jag göra, men nu har jag tänkt om.

Det blir väldigt stressande och att blogga ska var kul så jag taggar ner lite men Åtta dagar i rad är inte så dåligt det heller…så fr. o.m nu blir det lite mer spontant

I dag fredag är det pappa dag och lunch med han, sedan en sväng till gymmet för fredagsfys innan fredagsmys som kommer att bli i Gränna. Det blir somarstugan trots vädret, så mysigt ändå så det är bara att börja packa

Ha en fantastisk dag

Put in work. Its time to get after your goals! No more complacency, no more excuses. Stop talking about it and be about it

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg