1 vecka i min mini challenge

1 vecka i min mini challenge

1 vecka har gått i min mini challenge och hur går det då? Målet var att till den 9 juni går ner 6 kg alltså på 23 dagar och idag är det dag 8.

Vågen säger “bara” – 1,1 kg och det är 4,9 kg kvar och hur fixar jag det på 15 dagar? Jo, jag fortsätter bara, äter bra mat och tränar och vad än vågen säger fredagen den 9 juni så kommer jag att vara nöjd men målet är 6 kg. 

Det händer mycket på 7 dagar av att träna och tänka på maten, Du ser på 7 dagar kunde jag knäppa en del av knapparna på min jeans shorts 🙂 det är en knapp kvar, visserligen sitter jeansen åt som tusen men snart ska de sitta snyggt.

I dag blir det styrketräning (armar) och eftersom jag var lite krasslig förra veckan så ligger jag 4 joggingpass efter och tänkte mig att fixa ett av de passen efter styrketräningen.

Sedan ska jag bara vara……

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg