Pw och omelett

Pw och omelett!!

Det blev en promenad till slut…….meningen var att jag skulle gå ut tidigt i morse men lusten för pw var som bortblåst men efter en trevlig dag ihop med min svägerska Rose-Marie så hade jag fått energin åter.

powered by EndomondoWPlogo

Efter dusch så fixade jag till en enkel omelett. Så gott!

20150914_190751

Enkel omelett
Serverar 1
Skriv en recension
Skriv ut
Ingredienser
  1. 2 ägg
  2. 2 msk grädde
  3. 15 gram smör
  4. salt och svartpeppar
  5. 1 mellan tomat
  6. 50 gram mozzarella
Instruktioner
  1. Vispa ägg, grädde, smält smör och kryddor. Stek på svag värme, precis innan omeletten är klar lägg på skivad tomat och mozarella.
Anteckningar
  1. Enkelt och gott.
  2. Ät och njut!!
Mitt liv som sund http://mittlivsomsund.se/
Ha en skön måndags kväll 

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Som har testat mängder av olika saker innan LCHF öppnade mina ögon för ett mer hälsosamt och bättre liv. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag.

 

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg