God Morgon onsdag

God Morgon onsdag

Fortfarande dåligt med uppdateringar på min blogg men det ska bli bättring. 

Ingen träning har det blivit på en vecka, då jag åkte på ryggproblem…….är det inte höfterna, så är det ryggen…..kanske kroppen vill säga mig något……du ska inte jogga 🙂 Då säger jag…det ska jag visst, har 2 st lopp i september men sen lägger jag ner joggingen, i höst får det bli styrketräning och pw.

  

Min vackra Ingrid Bergman ros som jag har i min lilla trädgård

Nu håller jag på att planera och packa för 2 veckor i paradiset dvs den lilla stugan i Gränna för på fredag går både min man och jag på semester 🙂

Ha en fantastisk onsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Ewa

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Som har testat mängder av olika saker innan LCHF öppnade mina ögon för ett mer hälsosamt och bättre liv. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag.

 

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg