Fettkaffe och pw

God Morgon!!

Sitter som vanligt vid köksbordet och njuter av en fettkaffe och datatid. Jag går upp 06.00 på vardagar bara för att få denna lugna stund på morgon då ingen pockar på min uppmärksamhet men också för att planera min dag.

Morgonstund har guld i mun.

IMG_0114

Laddar även för en pw och ett benpass

Ha en fin lill lördag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Ewa

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Som har testat mängder av olika saker innan LCHF öppnade mina ögon för ett mer hälsosamt och bättre liv. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag.

 

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg